Refusjons- og returpolicy

Refusjons- og returrett

Hos [Navn på firmaet ditt] ønsker vi at du skal være fornøyd med IPTV-tjenestene våre. Vi forstår imidlertid at det kan oppstå situasjoner der du ønsker å be om refusjon eller kansellere abonnementet ditt. Denne policyen forklarer rettighetene dine og prosedyrene for å be om refusjon.

1. Angrerett

I henhold til norsk lov har du 14 dagers angrerett fra den dagen du kjøper et abonnement på våre IPTV-tjenester. Innenfor denne perioden kan du kansellere abonnementet uten å oppgi noen grunn.

2. Hvordan be om refusjon innen angrefristen

For å be om refusjon innen angrefristen, må du:

  • Kontakte oss via e-post på Contact@besteiptvnorge.com eller via WhatsApp på +1 (719) 3436 148.
  • Oppgi navn, e-postadresse og abonnementsinformasjon.
  • Forklare at du ønsker å benytte deg av angreretten.

Vi vil behandle refusjonen din innen 14 dager etter at vi har mottatt forespørselen din. Refusjonen vil bli utført ved å bruke samme betalingsmetode som du brukte ved kjøpet.

3. Refusjon etter angrefristen

Etter at angrefristen er utløpt, er det generelt ikke mulig å få refusjon for ubrukte deler av abonnementet ditt. Det kan imidlertid være unntak i spesielle tilfeller, for eksempel ved tekniske problemer som vi ikke klarer å løse.

4. Tekniske problemer

Hvis du opplever tekniske problemer med tjenestene våre, ber vi deg kontakte vår kundeservice umiddelbart. Vi vil gjøre vårt beste for å løse problemet så raskt som mulig. Hvis problemet ikke kan løses, kan du være berettiget til refusjon.

5. Endringer i tjenestene

Vi forbeholder oss retten til å endre våre tjenester, inkludert kanalutvalg og priser. Hvis du ikke er fornøyd med endringene, kan du kansellere abonnementet ditt når som helst. Vi vil imidlertid ikke gi refusjon for ubrukte deler av abonnementet ditt i slike tilfeller.

6. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om refusjons- og returretten vår, kan du kontakte oss på:

  • E-postadresse: Contact@besteiptvnorge.com
  • WhatsApp-nummer: +1 (719) 3436 148

Vi er her for å hjelpe deg!